Челси вади космическа сума пари за звезда на Световното първенство по футбол


Челси вади космическа сума пари за звезда на Световното първенство по футбол
Снимка: Getty Images

2440 0

Английският гранд Челси продължава да готви трансферни планове. "Сините" проявяват сериозен интерес към звездата на националния отбор на Хърватия и РБ Лайпциг - Йошко Гвардиол.

Отборът от Западен Лондон е готов да извади 80 милиона паунда, за да си осигури услугите на защитника, информират няколко английски медии. Също така има информация, че ръководството на "сините", както и Греъм Потър са почитатели на неговата игра и искат да го привлекат на "Стамфорд Бридж".

Първоначално се считаше, че Лайпциг ще се раздели със своя бранител за сума от порядъка на 50 милиона, но сега има твърдения, че заради доброто му представяне на Мондиала в Катар сумата му ще се вдигне драстично нагоре.

Най-впечатляващото представяне на Гвардиол до момента в Близкия Изток бе в последната среща на Хърватия в груповата фаза срещу Белгия, когато записа статистика, с която направи на пух и прах мечтите на "червените дяволи".

Той има 65 мача с екипа на РБ Лайпциг към момента, като привлече вниманието с цялостната си игра в защита. Хърватският национал може да се похвали с отличен атлетизъм и доминация във въздуха. Освен това е много умел с топката в краката си и може да дава доставя точни пасове из целия терен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички