Официално: Челси обяви лошата новина за един от своите талантливи футболисти


Официално: Челси обяви лошата новина за един от своите талантливи футболисти
Снимка: Getty Images

2271 0

Отборът на Челси няма да може да разчита на своя талантлив и прогресиращ нападател - Армандо Броя до края на остатъка от сезон 2022/23.

Причината е, че Броя получи неприятна травма в коляното по време на контролната среща срещу Астън Вила през изминалия уикенд, за която ще се нуждае от операция и възстановяването му ще отнеме доста дълго време.

Албанският национал дебютира за Челси през сезон 2019/20, а след това последваха периоди под наем във Витес и Саутхямптън. Той започна да бива налаган през настоящата кампания от Томас Тухел и впоследствие от Греъм Потър, а сега тази контузия ще забави развитието му.

Ето какво гласи съобщението на "сините" в официалния уебсайт:

"След като получи контузия в коляното по време на първото полувреме на неделния приятелски мач срещу Астън Вила, Армандо премина през допълнителна прегледи след завръщането на клуба в Англия.

Резултатите от сканирането за съжаление потвърдиха разкъсване на връзки и че ще се наложи операция.

След операцията Армандо ще работи в тясно сътрудничество с медицинския отдел на клуба по време на рехабилитацията си и се очаква да пропусне остатъка от сезон 2022/23".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Йошко Гвардиол отрече преминаване в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички