Португалец от Манчестър Сити сравни Ерлинг Холанд с Кристиано Роналдо: Определено има същия манталитет


Португалец от Манчестър Сити сравни Ерлинг Холанд с Кристиано Роналдо: Определено има същия манталитет
Снимка: Getty Images

1984 0

Полузащитникът на Манчестър Сити Бернардо Силва заяви, че съотборникът му Ерлинг Холанд притежава същия манталитет като този на Кристиано Роналдо, с когото играе в националния отбор на Португалия.

"Броят на голове, които вкарва, е невероятен. Той е на нивото на Кристиано и Меси. Надявам се, че Ерлинг ще продължи по този начин, защото се нуждаем от неговите попадения до последния мач от сезона", каза Бернардо в интервю пред "Arab News" и допълни:

"Той определено има същия манталитет като този на Кристиано - винаги иска да бъде в наказателното поле, винаги иска да бележи. Не го интересува дали ще докосне топката един или два пъти - когато я докосне, отбелязва. Той е истински нападател".

"Знаехме на какво е способен Ерлинг и преди да дойде при нас, защото го правеше в продължение на няколко години в Норвегия, Австрия и Германия. Гледахме го и играхме срещу него, но никога не можеш да си сигурен какво ниво ще покаже, когато дойде тук. Той определено е специален играч и ни помага изключително много. Надявам се, че може да стане дори още по-добър!", завърши Бернардо Силва.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Не можем да се сравняваме"! Джорджина си спомня с уплах за тренировките с Кристиано Роналдо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички