"Не можем да се сравняваме"! Джорджина си спомня с уплах за тренировките с Кристиано Роналдо


"Не можем да се сравняваме"! Джорджина си спомня с уплах за тренировките с Кристиано Роналдо
Снимка: GettyImages Instagram/georginagio Колаж: Sportlive.bg

2752 0

Половинката в живота на легендарния Кристиано Роналдо - Джорджина, не крие, че не може да се сравнява в чисто физически план със своя любим.

В интервю пред спизание "Women's Health" преди време тя споделя колко трудно е всъщност да следваш ритъма на един от най-великите футболисти и атлети в историята на тренировка.

"Не можем да се сравняваме"!

"Той е елитен атлет. Изумително е как той се концентрира и отдава на страстта си към футбола. Няма съмнение, че той тренира повече и по-добре от мен. Просто не може да се сравняваме. Той е професионален атлет", коментира Джорджина и продължава.

"Когато става въпрос за фитнес, Кристиано ме бие с куп "голове". Кристиано тренира сутринта и отново следобед", допълва още тя.

Тялото и формата на Роналдо са пример за подражание на много хора. Въпреки своята 38-годишна възраст, той нито за миг не спира да дава максимума от себе си както на терена, така и в залата.

Ентусиасти решиха да покажат какво биха причинили усърдността на португалеца и талантът на вечния му съперник Лео Меси, ако играеха в един отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички