Уейн Рууни посочи как Арсенал може да спре Ерлинг Холанд: Единственият начин е...


Уейн Рууни посочи как Арсенал може да спре Ерлинг Холанд: Единственият начин е...
Снимка: Getty Images

3569 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни призова Арсенал да наложи своя стил на игра, когато излезе срещу Манчестър Сити на "Етихад" в сряда (26 април). Той също така даде безценен съвет на Микел Артета за това как испанският специалист да спре головата машина на "гражданите" Ерлинг Холанд.

Рууни "инструктира" "топчиите" да се концентрират върху собствената си игра, докато се опитват да държат Холанд далеч от топката. Той намекна на това, че лондончани ще бъдат без Уилям Салиба, който лекува контузия в гърба.

"Тъй като Уилям Салиба е контузен, няма да има кой да се изправи в защита срещу играч с качествата на Холанд. Единственият начин е Арсенал да излезе на терена и да се опита да наложи собствения си стил, като не позволява на норвежеца да се добере до топката", каза Рууни за "Times".

"Арсенал също така трябва да се съсредоточи върху това как да изненада защитата на Сити, вместо да се фокусира твърде много върху нападението на "гражданите" и Холанд", добави още британецът.

Манчестър Сити ще приеме Арсенал в сряда (26 април). Според мнозина точно този сблъсък ще реши титлата в английската Висша лига. Ето кои са и фактите, които притесняват Артета преди голямото английско дерби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички