Някои неща не се забравят! Сравнението с Меси, което вбеси Роналдо и засрами Блатер


Някои неща не се забравят! Сравнението с Меси, което вбеси Роналдо и засрами Блатер

3126 0

Кристиано Роналдо накара толкова много от критиците си да се чувстват неудобно в хода на невероятната си футболна кариера. Един човек, който беше накаран да съжалява, че се подигра с Роналдо, беше бившият президент на ФИФА Сеп Блатер.

Как Блатер обиди Роналдо?

През 2013 г., докато все още беше президент на ФИФА, Блатер беше помолен да изрази мнението си за това кого предпочита между Лионел Меси и Роналдо. "Лионел Меси е добро момче, което всяка майка и баща биха искали да имат у дома. Той е добър човек, той е много бърз, не е буен, той играе добре, той танцува, той е мил човек, той е добро момче.И това го прави толкова популярен и естествено той винаги ще вкарва много голове, защото той е този хубав човек, играе добре и вкарва голове., каза той в Oxford Union, според Guardian.

Говорейки за Роналдо, той продължи: "Другият, това е нещо друго. Той е като командир на игралното поле". Той продължил да разказва, че Роналдо има "повече разходи за фризьора" от Меси, преди да обяви, че предпочита аржентинеца.

Кристиано Роналдо отвърна на удара на Сеп Блатер

След като Роналдо видя коментарите на Блатер, очаквано не остана никак впечатлен. Той написа: „Това видео показва ясно уважението и вниманието, което ФИФА има към мен, към моя клуб и моята страна. Много неща са ми обяснени сега.

"Пожелавам здраве и дълъг живот на г-н Блатер, със сигурността, че ще продължи да бъде свидетел, както заслужава, на успехите на любимите си отбори и играчи".

След това португалецът отговори и на терена

Два дни по-късно Реал Мадрид посрещна Севиля на "Сантяго Бернабеу" за техния сблъсък от Ла Лига. Роналдо вкара три пъти, докато Реал спечели със 7:3. Той отпразнува първия си гол, като поздрави с препратка към коментарите, които Блатер направи само дни преди това.

Извинението на Сеп Блатер

След като беше "нахокан" от Роналдо, Реал Мадрид, Карло Анчелоти и футболната федерация на Португалия, Блатер се извини. "Извинявам се, ако сте били разстроени от безгрижния ми отговор на частно събитие в петък. Никога не съм искал да ви обидя", каза той в отговор на Роналдо. Отговорът на Роналдо - както на терена, така и извън него - беше перфектен. Блатер не е единственият човек, когото е накарал да съжалява, че му се е подигравал и няма да е последният. Сега обаче Кристиано Роналдо е далеч от най-добрите си дни, като със своя Ал Насър загуби шанс за ключов трофей.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички