Черният списък на Тен Хаг: Гони 13 играчи от Манчестър Юнайтед, за да атакува титлата следващия сезон


Черният списък на Тен Хаг: Гони 13 играчи от Манчестър Юнайтед, за да атакува титлата следващия сезон
Снимка: Getty Images

19877 0

Ерик тен Хаг все още не успява да постигне това, което иска да постигне на "Олд Трафорд". Осигуряването на класиране в топ 4 на Висшата лига и спечелването на Лига Европа няма да е достатъчно за гигант като Манчестър Юнайтед. В клуба искат повече.

Революцията в Юнайтед започва през лятото

Daily Mail твърди, че холандският треньор се стреми да спечели Висшата лига на "Олд Трафорд" и затова планира революция. Толкова много, че Ерик тен Хаг обмисля да се отърве от цели 13 играчи това лято. Коренен обрат в проекта му.

Тази година Юнайтед не успя да се бори за титлата с Арсенал и Манчестър Сити. Отборът е четвърти, на 17 точки зад "артилеристите" на Микел Артета, което е твърде голяма разлика. Всъщност, както обясняват английските медии, "унизителните загуби от Брентфорд, Манчестър Сити и Ливърпул бяха болезнени напомняния за това колко много работа все още трябва да бъде свършена от Тен Хаг и неговия екип на Олд Трафорд".

Всички играчи, които попадат в черния списък на Тен Хаг:

  • Антони Еланга: Талантът показа много качества, но загуби приемственост през месеците. Има голям интерес към осигуряването на неговия подпис, било то под наем или при постоянен трансфер.

  • Ерик Байи: Бившият играч на Виляреал, който е под наем в Марсилия, не фигурира в плановете на клуба.

  • Алекс Телес: Под наем в Севиля този сезон. Постоянното му напускане ще бъде търсено през лятото.

  • Хари Магуайър: Въпреки че с Англия на Гарет Саутгейт той запази ролята си, в Юнайтед той загуби мястото си в стартовите 11 .

  • Аарън Уан-Бисака: Тен Хаг се насочва към нов десен бек, който да се конкурира с Диого Далот и това го оставя извън играта, въпреки че напоследък записа минути.

  • Дони ван де Беек: Откакто дойде от Аякс, броени пъти започва като титуляр и не успя да се докаже. Договорът му изтича през 2025 г. и дори Тен Хаг не успя да върне формата му.

  • Брандън Уилямс: Левият бек е играл едва пет минути в Купата на лигата този сезон. Той няма място там.

  • Антони Марсиал: Ще бъде ли това годината на неговото окончателно напускане? Той далеч не оправда очакванията, които даде, когато пристигна на "Олд Трафорд" от Монако. Може да бъде продаден, за да се вземат пари за нови попълнения.

  • Факундо Пелистри: Всичко сочи, че уругваецът, който имаше минути в Катар 2022, ще поднови договора си. Но ще отиде под наем, за да влезе във форма.

  • Амад Диало: Той е даван под наем няколко пъти, но на "Олд Трафорд" смятат, че бившият играч на Аталанта все още не е готов за първия отбор.

  • Виктор Линдельоф: Подобно на Магуайър, той остана без място сред титулярите на Манчестър Юнайтед.

  • Фил Джоунс: Договорът му изтича на 30 юни и не е в плановете на Манчестър Юнайтед. Още един централен защитник, който ще напусне.

  • Скот Мактоминей: Въпреки че има забележителна 2023 г., Тен Хаг има други планове за халфовата линия. И шотландецът не се вписва в тях.

Юнайте изпусна победата срещу Севилия в Лига Европа, въпреки че водеше с 2:0. Отборът на Тен Хаг си отбеляза два автогола, единият бе комично изпълнение на Хари Магуайър.
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички