Помощникът на Антонио Конте назова най-големия проблем на Тотнъм след катастрофата срещу Лестър


Помощникът на Антонио Конте назова най-големия проблем на Тотнъм след катастрофата срещу Лестър
Снимка: Getty images

1217 0

Седмица след победата срещу Манчестър Сити, Тотнъм отново напомни за най-голямата си слабост - постоянството, губейки по катастрофален начин гостуването на Лестър от 23-ия кръг в английската Висша лига.

Именно за този проблем говори и помощникът на Антонио Конте - Кристиан Стелини, на пресконференцията си след мача. Старши треньорът на "шпорите" бе край тъчлинията по време на двубоя, но все още не изпълнява задълженията си на 100%, тъй като се възстановява от операция.

"Да изградиш постоянство е дълъг процес и е въпрос на психика. Трябва да бъдеш психически стабилен и да подхождаш по-добре към мачовете. Днес, след като вкарахме за 1:0, нещо се промени. Изпитахме много затруднения и в момента сме много разочаровани", заяви Стелини и допълни:

"Трябва да се научим да възстановяваме психическата си енергия. Може би в мача срещу Сити използвахме всичката налична, която имахме. Да се възстановиш от такъв мач е като битка, а след това трябва да се опиташ да пресъздадеш същата енергия и в следващия двубой".

*За Тотнъм предстои гостуване на Милан в първи 1/8-финален сблъсък от Шампионска лига - 14 февруари, 22:00 часа (българско време). В петък вечер "росонерите" спряха пропадането си, а старши треньорът им Стефано Пиоли заговори за прераждане преди "първото полувреме" на мача с "шпорите".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички