Полузащитникът на Олимпик Марсилия Димитри Пайе разкри какво го е спряло да подпише с Юнайтед


Полузащитникът на Олимпик Марсилия Димитри Пайе разкри какво го е спряло да подпише с Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

897 0

Полузащитникът на Олимпик Марсилия Димитри Пайе изненада мнозина, заявявайки, че е бил пред това да подпише с английския гранд Манчестър Юнайтед.

Французинът, чиято кариера стартира от нидерландския Екселсиор Ротердам и премина през отбори като Сент Етиен, Лил и Марсилия, разкри наскоро в интервю, че е бил на прага да заиграе на "Олд Трафорд" през 2017 година. В крайна сметка, 35-годишният футболист обаче е избрал да се завърне на "Стад Велодром" в родната си Франция.

"Аз съм човек, който не може да се разкайва от съжаление. Взех решението, което бе най-добро за мен и моето семейство и то бе това да се завърна обратно, където са моите близки и приятели", сподели Пайе пред RMC Sport.

"Имаше и още много големи клубове от ранга на Манчестър Юнайтед, които се интересуваха от услугите ми. Аз обаче трябваше да направя това, което бе най-добре за мен и семейството ми".

Бившият френски национал затвърди кариерата си с невероятни представяния за отбора на "чуковете" и марсилци. Пайе е смятан и за един от най-добрите изпълнители на свободни удари, които играта е виждала. Футболните фенове никога няма да забравят страхотното му представяне на Евро 2016, в което той отбеляза 3 попадения и помогна на страната си да стигне финал.

А ето кой друг френски футболист може да се върне удома съвсем скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички