Пол Скоус: Отвратително е да гледаш този Юнайтед


Пол Скоус: Отвратително е да гледаш този Юнайтед
Снимка: Getty Images

1319 0

Манчестър Юнайтед понесе нов разгром от вечния си съперник Ливърпул. 
Вторник вечер възпитаниците на Ралф Рангник допуснаха поражение с 0:4 насред "Анфийлд". Това се случи месеци след една от най-срамните загуби на Юнайтед с 0:5 от същия противник. 

Феновете на "червените дяволи" разкритикуваха мощно любимците си след поредната загуба, която постави тима на само 2 точки от изпадане от топ 6. Към "критиците" се присъедини и бившият защитник и легенда на клуба от "Олд Трафорд" Пол Скоус. След мача с Ливърпул халфът с 499 мача зад гърба си за "дяволите" говори за представянето на любимия си отбор. 

"По време на сезона бях бесен. Сега съм натъжен, не е много красиво за гледане. Бих искал да ги видя, че полагат поне малко усилия. Те искат сезонът да свърши и да продължат напред. За жалост обаче няма място за криене. Не можеш да дойдеш на "Анфийлд" по този начин", коментира англичанинът пред "Premier League Productions". 

"Феновете са пропътували дълго разстояние, отвратително е да се гледа. Това обаче е клубът в момента. Просто трябва да положат малко усилия, поне заради привържениците", допълни той.

Разочарованието си от срещата изказа и друг бивш състезател на Юнайтед. След последния съдийски сигнал Рой Кийн коментира, че "това не е клубът, за който е играл" и това го натъжава. 

"Няма лидери, няма качество. Вижте феновете, те не са изненадани от резултата. Изглеждаше сякаш Ливърпул може да отбележи с всяка своя атака", каза 50-годишният бивш национал на Ирландия. 

Гнева от представянето на играчите си "изля" и наставникът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички