Пол Погба сподели как точно се е стигнало до контузията и как тя му е помогнала


Пол Погба сподели как точно се е стигнало до контузията и как тя му е помогнала
Снимка: Guliver/GettyImages

1682 0

Ексцентричният полузащитник на Манчестър Юнайтед - Пол Погба, призна, че дългосрочната контузия, която го вади от игра, му е помогнала в някои аспекти. Припомняме, че той почти не е взел участие през този сезон заради травма в началото му.

"Вече тренирам и докосвам топката. Преди доста време бях бесен. Сега съм почти преминал и вече мисля как се завръщам, тренирам на пълни обороти с отбора и всичко останало. Мислите негативно, но никога не съм имал подобно нещо в кариерата си, така че винаги гледат от позитивната страна. Прави ме по-"гладен" да се завърна и да се справям добре, както и разбира се - показва ми колко много обичам футбола" - признава Погба.

"Трябва да бъдеш много търпелив. Моята контузия... не знам дали хората знаят точно какво се случи. Имах контузия в крака, която дойде в мача срещу Саутхемптън. Бе в началото на сезона и аз продължих с нея дълго време, опитвайки да играя въпреки нея. След като спрях, разбрах, че имам счупване. Третирахме го, костта заздравя и се върнах срещу Уотфорд и Нюкасъл. Тогава отново почувствах нещо. Затова трябваше да имам операция и ето ме сега съм тук. Не чувствам болка и се надявам, че ще се завърна много скоро" - завърши французинът.

Междувременно, появи се информация, че Тотнъм продава Хари Кейн на Манчестър Юнайтед срещу колосална сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички