Скоулс: За цялата ми кариера само Интер бе опитал да ме вземе от Юнайтед


Скоулс: За цялата ми кариера само Интер бе опитал да ме вземе от Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1753 0

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс, който изкара цялата си кариера в английския гранд, призна, че никога не е мислил за трансфер в друг клуб. Легендарният англичанин призна, че само веднъж в кариерата му друг отбор е питал за него. Става дума за италианския Интер.

"Никога не са ми казвали за интереса на други клубове. Един ден, по време на Евро 2000, ми позвъни старият агент Брайън Робсън и ме попита дали проявявам интерес да премина в Интер. Това бе единственото позвъняване. След това не съм чул нищо и треньорът нищо не ми е казвал. Аз играех за клуба от моето детство, бях хлапе от Манчестър, ние постоянно печелехме трофеи", коментира Скоулс в интервю за "ВВС".

"Ако треньорът бе казал, че не ме вижда в отбора, определено щях да напусна, ако имаше интерес от голям чуждестранен клуб. Но в действителност нямах необходимост да мисля за Барселона, Реал Мадрид или Милан, тъй като вече играех за голям клуб. Не печелехме Шампионска лига толкова често, но бяхме толкова добри, колкото шампионите, ако не и по-добри", допълни легендата. А къде щеше да отиде друг легендарен играч на Юнайтед, също прекарал кариерата си само на "Олд Трафорд" - Гари Невил, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички