Пол Мърсън: Забравете някой да даде 100 милиона за Санчо


Пол Мърсън: Забравете някой да даде 100 милиона за Санчо
Снимка: Getty Images/Guliver

1829 0

Бившият футболист на Арсенал и английския национален отбор Пол Мърсън смята, че Джейдън Санчо няма да напусне тима на Борусия Дортмунд за колосална сума през лятото заради пандемията от коронавирус. 20-годишният англичанин е свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед за сумата от 100 милиона паунда.

Въпреки това, след влиянието на COVID-19 върху света на футбола и сериозните финансови загуби, които ще понесат отборите, Пол Мърсън е на мнение, че огромните трансферни суми, плащани за футболисти ще изчезнат за известно време. „Всики тези приказки за трансфер за 100 милиона на Джейдън Санчо са глупости, ако питате мен. Борусия Дортмунд искат огромна сума за един от най-големите млади таланти в Европа, но те трябва да са наясно, че това няма да се случи. Няма начин да се случи. Не може топ клубовете да освобождават служители и веднага след отварянето на трансферния прозорец да вадят колосална сума пари за нови играчи. Трансферите за големи суми няма да съществуват известен период от време“ написа Пол Мърсън в седмичната си рубрика в ‘Daily Star’.

Джейдън Санчо прави страхотно впечатление с екипа на Борусия Дортмунд, след като вкара 31 гола и направи 42 асистенции в последните 3 сезона в Бундеслигата. Челси е другият отбор, който проявява интерес към футболиста. А ето какви са резервните варианти на Манчестър Юнайтед, ако не вземат Санчо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички