Клубовете от Англия разграбват школата на Барселона


Клубовете от Англия разграбват школата на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2571 0

Клубове от Висшата лига следят с интерес ситуацията в школата на Барселона и вече са набелязали няколко футболисти от нея. През януари месец Хуан Лариос съобщи, че напуска каталунския гранд и най-вероятно ще се присъедини към Пеп Гуардиола в Манчестър Сити.

Сега другият клуб от Манчестър – Юнайтед също е набелязал талант отшколата на Барса. Става въпрос за младия бранител Марк Хурадо, който прави страхотно впечатление с младежките състави на „Блауграна“ и е един от най-перспективните млади играчи в отбора. От „Камп Ноу“ нямат никакво намерение да пускат Хурадо в Англия, като се надяват той да подпише нов договор с тима.

Друг от впечатляващите млади футболисти от „Ла Масия“ е Жерар Гонзалес. Подобно на Хурадо, неговите изяви не са останали незабелязани от европейските клубове, като той дори игра и за отбора на Испания под 16 години. Евертън се интересува от левия бек и представители на самия футболист не изключват възможността той да напусне Испания в близко бъдеще. А ето кой е най-добрият мач на Френки де Йонг в Барселона според самия него.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички