Разкриха дали Жозе Моуриньо ще поеме ПСЖ!


Разкриха дали Жозе Моуриньо ще поеме ПСЖ!
Снимка: Getty Images

3887 0

Един от най-добрите мениджъри в света Жозе Моуриньо на този етап няма намерение да сменя работното си място, което е в италианския гранд Рома. В последните дни Специалния е свързван с треньорския пост във френския гранд Пари Сен Жермен, но той няма намерение да поема парижани.

Разкритието за намеренията на Моуриньо направи спортният журналист Фабрицио Романо, който е считан за може би най-достоверният източник на информация във футболните среди - или поне що се отнася до трансферни новини около играчи и треньори.

Моуриньо започна работа при "вълците" през лятото на 2021 година, като още в първия си сезон начело на отбора изведе Рома до трофей - спечелването на първия в историята трофей от новия турнир на УЕФА Лигата на конференциите.

Жозе Моуриньо обаче до голяма степен разочарова в Серия А, тъй като неговият тим завърши едва шести. Сега португалецът иска да изведе "вълците" поне до топ 4 в първенството през следващия сезон и на този етап не е заинтересован да поема отбора на ПСЖ, който понастоящем е ръководен от Маурисио Почетино. 

Самият Почетино коментира спекулациите за бъдещето си в ПСЖ по много любопитен начин (вижте в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички