Пол Мърсън: Челси ще скъси дистанцията с Ливърпул и Сити


Пол Мърсън: Челси ще скъси дистанцията с Ливърпул и Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1520 0

Бившият английски национал и настоящ анализатор Пол Мърсън смята, че Челси ще скъси разликата в класите с водещите два отбора в Англия Ливърпул и Манчестър Сити през следващия сезон. „Сините“ потвърдиха привличането на Тимо Вернер по-рано тази седмица, след като надвиха мърсисайдци за подписа му.

Пол Мърсън е впечатлен от трансфера на Вернер и според него Челси са направили страхотна сделка, като са взели футболист, който ще смъкне малко от напрежението на Тами Ейбрахам в предни позиции. „Трудно е да играеш сам на върха на атаката, когато си на годините на Ейбрахам. Той се справя отлично, няма съмнения в това. Той все още се учи, но идването на Вернер ще му помогне. Това момче щеше да струва много повече преди 4-5 месеца. За мен това е страхотно послание от страна на Абрамович. Това ще скъси разликата в класите с Ливърпул и Манчестър Сити, особено след като и онова момче от Аякс също ще дойде“, заяви Пол Мърсън пред „Скай Спортс“.

Отборът на Челси обаче все още не е приключил с новите попълнения в тима през лятото. Лондончани имат желание да привлекат левия бек на Лестър Бен Чилуел, както и една от най-обещаващите звезди от Бундеслигата, вижте за кого става въпрос.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички