Дербито Челси - Манчестър Сити с атрактивни коефициенти от WinBet


Дербито Челси - Манчестър Сити с атрактивни коефициенти от WinBet
Снимка: Gulliver/GettyImages

1178 0

След подновяването на английската Висша лига дербитата следват едно след друго, а поредното такова е между Челси и Манчестър Сити на 25 юни /четвъртък/ от 22:15 ч. на "Стамфорд Бридж". WinBet поставя домакините от Челси в ролята на аутсайдер, след като дава коефициент от 4.10 за успех на "сините". От друга страна, ставката за победа на тима на Пеп Гуардиола е 1.88, а равенството е оценено на 3.95.

УинБет предлага още много пазари за срещата с атрактивни коефициенти като например селекцията Ман Сити да спечели и двата отбора да вкарат гол на 3.20 коеф. В winbet спортни залози ще намерите опции за залагане на 1-во полувреме, 2-ро полувреме, Бързи пазари за първите 10/15 минути, както и много специални селекции. Естествено двубоят между Челси и Манчестър Сити ще бъде наличен за залагане на живо в winbet online, когато срещата стартира.

Много важен мач за Челси в битката за топ 4

Двубоят срещу Манчестър Сити от 31-вия кръг на Висшата лига е едно от най-тежките изпитания на Челси до края на сезона. Воденият от Франк Лампард отбор се намира на 4-ото място във временното класиране на "Премиър Лийг" с актив от 51 точки. "Сиите" имат добър аванс от 5 точки пред Манчестър Юнайтед и Уулвърхемптън, така че дори и да загубят от Ман Сити, ще останат в топ 4 на класирането. Но всички фенове на Челси искат да видят любимия им отбор да печели голям мач. Челси спечели последното си дерби с 2:1 срещу Тотнъм на 22 февруари, като тогава сложи край на серия от 4 мача без успех. Сякаш победата на Тотнъм даде увереност на тима и в изминалите си 4 двубоя във Висшата лига отборът има 3 победи и 1 равенство.

В първия си мач от над 3 месеца насам, Челси победи Астън Вила с 2:1 в неделя. Оливие Жиру и Кристиян Пулишич вкараха попаденията за лондончани на 'Вила Парк', като воденият от Франк Лампард отбор направи пълен обрат, след като изоставаше на почивката. С този успех съставът на Челси затвърди 4-ото си място в класирането и се възползва от грешната стъпка на Ман Юнайтед срещу Тотнъм, за да увеличи аванса си пред „червените дяволи“. Големият тест за „сините“ обаче ще бъде в четвъртък, когато на „Стамфорд Бридж“ пристига шампионът от миналия сезон и втори в класирането през настоящата кампания – Манчестър Сити.

Тимът на Пеп Гуардиола изглежда в топ форма

„Гражданите“ записаха нова впечатляваща победа след подновяването на Висшата лига, след като в понеделник вечер разбиха Бърнли с 5:0 у дома. Много силен мач изиграха Рияд Марез и Фил Фодън, които отбелязаха по 2 попадения. Наставникът на тима Пеп Гуардиола пък остави Рахим Стърлинг на пейката, така че английският национал ще бъде свеж за дербито с Челси. Иначе това бе втори пореден много силен мач за Ман Сити. При рестарта на Висшата лига „гражданите“ разбиха Арсенал с 3:0 у дома. Сега отборът ще гостува за първи път от 8 март насам, когато отстъпи с 0:2 на Ман Юнайтед на „Олд Трафорд“. Букмейкърът УинБет обаче не очаква Ман Сити да загуби предстоящата си визита в Лондон.

Челси ще търси реванш от Ман Сити за поражението през първия полусезон

„Сините“ загубиха с 1:2 на „Етихад“  на 23 ноември, като тогава Ман Сити направи пълен обрат в срещата. Нголо Канте бе дал аванс на Челси, но с голове на Де Бройне и Марез, тимът на Пеп Гуардиола спечели двубоя. Манчестър Сити е в серия от 3 поредни успеха срещу лондончани и е фаворит на WinBet да се поздрави с трите точки в четвъртък вечер. Дали Челси този път ще вземе точка от „небесносините“ или отново действащите шампиони на Англия ще триумфират ще разберем след последния съдийски сигнал на „Стамфорд Бридж“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички