Конкурент на Челси в Англия се интересува от Вилиан


Конкурент на Челси в Англия се интересува от Вилиан
Снимка: Getty Images/Guliver

2992 0

Отборът на Манчестър Юнайтед се е свързал представители на крилото на Челси Вилиан, за да дискутират потенциално преминаване на футболиста на „Олд Трафорд“ със свободен трансфер. Настоящият договор на бразилския национал изтича на 30-ти юни и лондончани за момента нямат намерението да му предложат нов контракт за 3 години, каквото е желането на играча.

Вилиан най-вероятно ще подпише краткосрочен договор, който да му позволи да доиграе оставащите мачове на Челси до края на сезона във Висшата лига, тъй като се опасява, че контузиите ще му попречат да си намери нов отбор. Според ‘France Football’ Манчестър Юнайтед вече са се свързали с агента на играча Киа Жоорабчиан, след като проявяват интерес към 31-годишното крило. Пари Сен Жермен и Реал Мадрид също имат желание да вземат футболиста, но испанският гранд, подобно на Челси, няма намерение да му предложи договор за 3 години.

„Червените дяволи“ пък искат да добавят малко опит към своята офанзивна линия, след като в момента разполагат предимно с млади играчи като Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд и Мейсън Грийнууд в предни позиции. Заради финансовата ситуация, породена от кризата с коронавирус, привличането на Вилиан със свободен трансфер е доста добро предложение за Манчестър Юнайтед. А ето кой друг тим от Висшата лига се интересува от Вилиан.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички