Погба се завръща във важен за Юнайтед мач?


Погба се завръща във важен за Юнайтед мач?
Снимка: Getty Images/Guliver

2398 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба се надява да играе водеща роля в решаващите срещи на „червените дяволи“ от финалния етап на сезона. Според ‘Sportsmail’ френският национал има желанието да поднови тренировки с тима в края на настоящия месец. Оттам нататък предстои финалната фаза по възстановяването на Погба след операцията на коляното, като той ще бъде готов за игра след нови две седмици.

Това означава, че съществува възможност френският полузащитник да се завърне за „червените дяволи“ в дербито срещу Манчестър Сити на 8-ми март. Седмица по-късно отборът на Оле Гунар Солскяер среща Тотнъм в двубой, който може да се окаже ключов за битката за място в топ 4, тъй че участието на Погба в някой от въпросните мачове може да е от огромна полза за Манчестър Юнайтед. 26-годишният футболист изкара голяма част от последните седмици в Дубай, където се възстановява от контузията.

Френският халф иска да е основна част от отбора, който ще се бори на няколко фронта в края на сезона. „Червените дяволи“ искат да си осигурят място в топ 4 и да се върнат в Шампионската лига през следващия сезон. Също така отборът продължава участието си в Лига Европа и ФА Къп. Погба иска да навлезе във форма и за предстоящото европейско първенство през лятото. А ето кой футболист на Реал Мадрид може да смени Погба в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички