Новата голова машина на Ман Юнайтед може да дебютира срещу Челси


Новата голова машина на Ман Юнайтед може да дебютира срещу Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

4174 0

Новата придобивка на Манчестър Юнайтед Одион Игало може да дебютира за "червените дяволи" още в дербито срещу Челси от идния кръг на Висшата лига. Нигерийският нападател пропусна тренировъчния лагер на тима в Испания заради коронавируса, но въпреки това Оле Гунар Солскяер възнамерява да разчита на него за предстоящото важно гостуване на "Стамфорд Бридж".

Наставникът на "дяволите" призна пред клубния сайт, че Игало ще пътува с отбора за визитата в Лондон. "Да, Игало ще пътува с нас. През тази седмица видяхме неговото физическо състояние и смятам, че той ще бъде във форма. Искаме да го интегрираме в състава възможно по-скоро, защото, разбира се, той очаква с нетърпение да бъде въвлечен в игра", заяви Солскяер.

Игало бе привлечен на "Олд Трафорд" в последния ден от зимния трансферен прозорец, а впоследствие стана ясно, че нападателят дори е понижил заплатата си, за да заиграе в Юнайтед. Двубоят между Челси и Манчестър Юнайтед ще се състои в понеделник от 22 часа, като ще може да го проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички