Манчестър Юнайтед чупи рекорда си, за да прецака Челси и да привлече голямата си цел


Манчестър Юнайтед чупи рекорда си, за да прецака Челси и да привлече голямата си цел
Снимка: Getty Images/Guliver

8593 0

Манчестър Юнайтед е твърдо решен да действа активно по време на летния трансферен прозорец, за да подсили състава си за новия сезон, след като през този продължава повече да разочарова, отколкото да впечатлява с представянето си.

Една от приоритетните цели на клуба е Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд, като "червените дяволи" са готови да извадят 140 млн. евро.Освен това са сигурни, че по този начин ще надвият Челси в борбата за 19-годишния национал. 

Изпълнителният директор на Юнайтед Ед Уудуърд вече разкри, че клубът е готов да извади сериозна сума за нови попълнения през лятото. Появиха се също информации, че грандът от Манчестър ще продаде Пол Погба и ще вложи парите за привличането на Джак Грилиш от Астън Вила и Джеймс Мадисън от Лестър. През настоящия сезон Джейдън Санчо взе участие в 19 мача от първенството на Германия, в които отбеляза 12 гола и асистира за 13.

Междувременно стана ясно, че новата голова машина на "дяволите" - Игало, може да дебютира още срещу Челси (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички