Три имена в трансферния списък на Манчестър Юнайтед за лятото


Три имена в трансферния списък на Манчестър Юнайтед за лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

7195 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед вече е набелязало трима нови футболисти, които ще опита да привлече през лятото, пише Goal.com. "Червените дяволи" са се насочили към Джак Грийлиш от Астън Вила, Джеймс Мадисън от Лестър и Дони ван де Бек от Аякс.

24-годишният Грийлиш основно играе като флангови футболист, но може да се подвизава и зад нападателя. През цялата си кариера до момента той е играл единствено за тима от Бирмингам, където е и роден. Джеймс Мадисън пък е на 23 години и играе на подобна позиция - атакуващ полузащитник. Мадисън сложи екипа на "лисиците" през 2018-а и оттогава не спира да впечатлява с изявите си.

Дони ван де Бек пък е име, което много нашумя около миналогодишното издание на Шампионска лига, когато заедно с неговите съотборници в Аякс достигнаха до полуфиналната фаза. 22-годишният футболист играе като полузащитник и е основна фигура в редиците на нидерландския гранд, а вече и в националния отбор на Нидерландия.

Друго име, което се спряга за трансфер на "Олд Трафорд", е това на Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд. Очаква се мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер да получи сериозни финансови средства през идното лято, с които да подсили състава си с достатъчно класни футболисти. Междувременно стана ясно, че новата голова машина на "дяволите" - Игало, може да дебютира още срещу Челси (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички