Манчестър Юнайтед е договорил откритието на сезона в Англия?


Манчестър Юнайтед е договорил откритието на сезона в Англия?
Снимка: Getty Images/Guliver

6314 0

Според няколко източника в Англия Манчестър Юнайтед е договорил халфа на Астън Вила Джак Грийлиш. 24-годишният футболист прави брилянтна кампания с екипа на виланите в опитите си да помогне на родния си тим да остане във Висшата лига. С изявите си английския полузащитник е привлякъл вниманието на някои от най-големите клубове в Европа.

Според „Сън“ Манчестър Юнайтед са направили Грийлиш своята цел номер едно за летния трансферен прозорец, като са готови да го вземат в редиците си срещу сумата от 60 милиона паунда. Според ‘Goal’ пък 24-годишният англичанин дори е договорил личните си условия на „Олд Трафорд“. Издането добавя, че Грийлиш дори е започнал да си търси къща в Манчестър, като се очаква той да прибира по 100 хиляди паунда на седмица.

„Червените дяволи“ се готвят да продадат Пол Погба през лятото и вече се оглеждат за негови заместници. Те са поставили Джак Грийлиш пред Джеймс Мадисън от Лестър, след като смятат, че по-трудно ще успеят да подпишат с халфа на „лисиците“. А ето как Грийлиш, Мадисън и други от звездите във Висшата лига разпускат по време на зимната пауза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички