Погба и Солскяер с любопитни коментари за ВАР, след като Манчестър Юнайтед оглави класирането


Погба и Солскяер с любопитни коментари за ВАР, след като Манчестър Юнайтед оглави класирането
Снимка: Getty Images/Guliver

1034 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер и халфът Пол Погба направиха любопитни коментари за "видео асистент рефера" (ВАР) след победата над Бърнли, която ги изкачи на първото място във Висшата лига. Поводът за коментарите за ВАР бяха няколко положения в мача, които, според "дяволите", са били в техен ущърб.

"През първите 30 минути не играхме много добре, но след това ВАР ни вдъхна живот. Голът на Хари Магуайър беше страхотен и момчетата се ядосаха от отмяната му. Наложи се да ги успокоявам на полувремето. За ситуацията в 27-ата минута е възможно съдията да е бил прав, но отмененият гол беше грешка. Пол Погба заби страхотен гол", коментира Солскяер.

Погба също не може да си обясни защо попадението на Магуайър е било отменено. "Разбира се, трудно е да се приемат някои решения, но трябва да бъдем професионалисти. Не знам защо отмениха гола на Хари Магуайър. Странно решение, но ние запазихме спокойствие, играхме, вкарахме и сме радостни."

"Сега всички се радват, че спечелихме с добра игра, но пред нас има още много дълъг път, големи мачове и трябва да се съсредоточим върху тях", добави французинът, който в последните седмици е усилено свързван с трансфер отвъд "Олд Трафорд".

В следващия кръг Юнайтед гостува на Ливърпул в директен спор за първото място. Солскяер смята, че наставникът на мърсисайдци Юрген Клоп се опитва да влияе на съдиите с коментарите си за дузпите в полза на Юнайтед (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички