Бербатов посочи кой нападател предпочита за Юнайтед пред голаджията Ерлинг Холанд


Бербатов посочи кой нападател предпочита за Юнайтед пред голаджията Ерлинг Холанд
Снимка: Instagram

1038 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че подкрепя евентуалното привличане на Ерлинг Холанд на "Олд Трафорд". Българинът обаче посочи, че предпочита да види как ще се развие един от младите нападатели на "червените дяволи" от школата, който все по-често играе в първия тим.

"Определено той е човекът (Холанд, бел.ред.). Той е още толкова млад и бъдещето е пред него. Количеството голове, което отбелязва, е невероятно. Той може да бъде много подходящ за Юнайтед, ако се развива по същия начин, по който го прави сега", коментира Бербатов, цитиран от Goal.com.

"Той ще струва много пари, но за талант като този можете да направите всичко възможно, за да го купите. Но честно казано бих искал да видя как Мейсън Грийнууд се развива и става все по-добър. Голям почитател съм му. Бих искал да видя да му се дават повече шансове, за да покаже колко е добър", допълни бившият нападател.

"Харесвам също Марсиал и Рашфпрд. Ако Юнайтед не излезе на пазара и не опита да купи някого, бих искал да видя как тези тримата се развиват", завърши Бербатов. А с какъв рекорд се отличи Холанд тези дни вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички