"Почти не можеше да ходи" - Хосеп Гуардиола обясни какво се е случило с Ерлинг Холанд


"Почти не можеше да ходи" - Хосеп Гуардиола обясни какво се е случило с Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images

1787 0

Старши треньорът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, коментира отсъствието на Ерлинг Холанд при гостуването на Лутън, спечелено от "гражданите" с 2:1 чрез обрат през второто полувреме.

23-годишният норвежец дори не е пътувал със съотборниците си, тъй като е получил контузия при загубата от Астън Вила на 6-и декември.

"В деня след визитата на Вила той почти не можеше да ходи. Вчера говорих с него и той ми каза: "Вече се чувствам много по-добре, мога да вървя, не ме боли". Точно затова ще трябва да преценяваме състоянието му ден за ден", поясни Гуардиола на пресконференция.

"Хубавото е, че няма фрактура. Надявам се, че ще бъде готов за домакинството на Кристъл Палас (б.р. - 16.12.), а ако не - поне за Световното клубно първенство", допълни треньорът на "небесносините".

*За Манчестър Сити предстои визита на Цървена звезда от последния кръг на груповата фаза в Шампионска лига (13.12.), след това е сблъсъкът с Палас във Висшата лига, а на 19.12. е 1/2-финалът на Световното клубно първенство, което ще се проведе в Саудитска Арабия (противник ще бъде победителят от 1/4-финала между Леон (Мексико) и Урава Ред Даймъндс (Япония).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Да си тръгва ли? Гуардиола обяви новина за Де Бройне, с която зарадва всички в Манчестър Сити!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички