Да си тръгва ли? Гуардиола обяви новина за Де Бройне, с която зарадва всички в Манчестър Сити


Да си тръгва ли? Гуардиола обяви новина за Де Бройне, с която зарадва всички в Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1576 0

Ще поеме ли суперзвездата на Манчестър Сити - Кевин де Бройне, в друга посока съвсем скоро? Това е един от въпросите, които от скоро време притесняват феновете на "гражданите".

Слуховете

През последните седмици все по-сериозни станаха спекулациите относно бъдещето на белгийския маестро в средата на терена. Той получи контузия, която го извади от игра за определен период от време.

В същия момент мигновено започнаха да "валят" разнопосочни информации относно него и това дали скоро няма да смени клубната си принадлежност. Отговарят ли обаче те на истината?

Какво мисли по въпроса Пеп Гуардиола?

Мениджърът на "небесносините" бе попитан относно ситуацията с Де Бройне. Той заяви, че възпитаникът му е започнал отново да занимания и скоро се очаква да го видим в игра.

"Няма да прибързваме със завръщането на Кевин, но да, започна да тича по терена и това със сигурност е добра новина за нас. Не е тренирал с нас, така че може би Световното клубно първенство изглежда малко рано да го видим в действие, но не знам. Чакаме с отворени обятия", коментира специалистът, цитиран от Фабрицио Романо.

А защо съветват Гуардиола да се откаже от печелившата си стратегия?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички