Съветват Гуардиола да се откаже от печелившата стратегия, за да може Ман Сити да се върне към победите


Съветват Гуардиола да се откаже от печелившата стратегия, за да може Ман Сити да се върне към победите
Снимка: Getty Images

1148 0

Манчестър Сити се намира в неприятна серия от 4 поредни мача без успех в английския елит, което тревожи не само мениджъра Хосеп Гуардиола, но и феновете на клуба. На Острова си позволиха да дадат съвет на Пеп, с който "гражданите" да се върнат обратно към победите. 

Какво съветват Пеп?

След контузията на лидера на тима Кевин де Бройне Пеп Гуаридола връчи плеймейкърската роля на аржентинеца Хулиан Алварес и първоначално това работеше, но сега "ManchesterEveningNews" информира, че ефикасността на 23-годишния футболист е спаднала и той трябва да направи бърза промяна.

Изданието е категорично, че точно тази креативна задача трябва да бъде поверена на играч като Фил Фоудън, който може да оперира както на фланга, така и на крилото. В същото време от Острова са на мнението, че и Бернардо Силва е опция за конкретния пост.

Измина повече от месец от последния успех на "гражданите" във Висшата лига. Това се случи на 6 ноември, когато с 6:1 разгромен бе отборът на Борнемут на "Етихад". В момента "небесносините" са на четвъртата позиция в таблицата и им предстои мач с новака Лутън на 10 декември.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гуардиола удари дъното в треньорската си кариера след загубата от Астън Вила.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички