Пеп Гуардиола съжали и призна: Манчестър Сити се разделя с Калвин Филипс


Пеп Гуардиола съжали и призна: Манчестър Сити се разделя с Калвин Филипс
Снимка: GettyImages

1450 0

Манчестър Сити по всичко личи ще се раздели с един от играчите, на които мениджърът на тима - Хосеп Гуардиола, възлагаше огромни надежди.

Това загатна самият той, без да влиза в особени конкретики кога и дали със сигурност ще се случи. Наставникът призна, че съжалява за начина, по който са се развили събитията с 28-годишния полузащитник.

"Много съжалявам за Калвин. Просто, защото си представям нещо, визуализирам си отбора и ми е трудно да го видя в него. Това е всичко", коментира специалистът, цитиран от Фабрицио Романо и продължи.

"Аз търся добра личност, добър характер и той е перфектният пример за това. Много съжалявам за Филипс, наистина", добави още Гуардиола.

Халфът на "Етихад"

Англичанинът бе привлечен с много сериозен оптимизъм в колоса през миналата година. Той подписа договор с продължителност от цели 6 години, който свидетелства за тогавашните намерения на щаба на "гражданите".

Общите им амбиции обаче не се осъществиха. От пристигането си в тима Филипс има на сметката си едва 29 мача, без да се отличи с гол или асистенция. Общо изиграните му минути са 808 или средно по около 27 минути на двубой.

Гуардиола също коментира и ситуацията с Де Бройне, дали и кога се очаква да се завърне в игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички