Почетино остави 5-има извън плановете на Челси за предсезонна подготовка


Почетино остави 5-има извън плановете на Челси за предсезонна подготовка
Снимка: Getty Images

4209 0

Маурисио Почетино остави петима футболисти на Челси извън плановете му за предсезонна подготовка. В клуба вече се разделиха с куп играчи, но по всяка вероятност предстоят още изходящи трансфери. Един от лидерите Тиаго Силва се пошегува, че клубът трябва да разшири съблекалнята, тъй като не побира всички играчи.

През следващия сезон част от "сините" няма да бъдат Кай Хаверц, Мейсън Маунт, Кристиан Пулишич, Матео Ковачич, Калиду Кулибали, Едуар Менди, Рубен Лофтъс-Чийк, Нголо Канте и Сезар Аспиликуета. Британското издание Daily Mail пък посочва още петима, които няма да се подготвят с отбора през лятото.

Това са Хаким Зиеш, Пиер-Емерик Обамеянг, Ромелу Лукаку, както и младоците Омари Хътчисън и Харви Вейл. Първият бе "сигурен" за Ал Насър, но според информациите на медицинските прегледи е забелязал проблем в коляното. Вторят е спряган с Олимпик Марсилия, а за третия се спекулира с Ал Хилал и Ювентус. Междувременно се появи информация, че Челси иска да привлече Хари Магуайър от Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички