Сагата с Лукаку се разплита: Интер трябва да продаде Онана, за да вземе тарана


Сагата с Лукаку се разплита: Интер трябва да продаде Онана, за да вземе тарана
Снимка: Getty Images

1324 0

Сагата с трансфера на Ромелу Лукаку е напът да приключи. Интересът на Интер към тарана на Челси е сериозен, но първо "нерадзурите" трябва да официализират изходящ трансфер, за да се подсилят с белгиеца за постоянно.

Според "Gazzetta dello Sport" грандът от Милано иска да продаде Андре Онана на Манчестър Юнайтед, за да може с парите от трансфера да си осигури услугите на Лукаку. Очаква се "нерадзурите" да получат 40 милиона евро от "Олд Трафорд" за своя страж.

Гореспоменатото издание твърди, че Челси вече са отказали оферта на стойност 30 милиона, искайки цели 45. Все пак управата на Интер смята, че може да убеди шефовете на "Стамфорд Бридж" да се съгласят на трансферна сума от порядъка на 35 милиона.

"Чувствителният" Лукаку

Припомняме, че Лукаку се завърна в Интер под наем през лятото на 2022 година, след като публично изяви, че не се чувства никак щастлив в Челси, а това подразни тогавашния наставник на "сините" Томас Тухел.

Белгийският нападател е уважаван от феновете на Интер. Той бе ключова част от отбора, когато Антонио Конте го изведе до титлата в Серия А през сезон 2020/21. Тогава Лукаку вкара 24 попадения и се отчете с 10 асистенции в 36 мача на Ботуша.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Андре Онана договори личните си условия с Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички