Лукаку не разговаря с никой в Интер, вече се е договорил с Ювентус


Лукаку не разговаря с никой в Интер, вече се е договорил с Ювентус
Снимка: Getty Images

1745 0

Sky Sport Italia потвърждава, че Ромелу Лукаку не е отговорил на директорите и съотборниците на Интер, като Ювентус е готов да надмине офертата на "нерадзурите"? за нападателя на Челси.

La Gazzetta dello Sport съобщи, че адвокатът на Лукаку Себастиен Ледуре не е бил във връзка с Интер и Челси, като нерадзурите са готови да осигурят подписа на нападателя срещу около 35 милиона евро.

Какъв ще е изборът на Лукаку?

Sky Sport Italia добавя, че дори Лукаку не е отговарял на директорите и съотборниците на Интер напоследък. Това разтревожило клуба, който е готов да го привлече за постоянно след продажбата на Андре Онана на Манчестър Юнайтед за 50 милиона евро плюс добавки.

Италианските медии твърдят, че белгиецът е изкушен от оферта от Ювентус. Според доклада "нерадзурите" са предложили 35 милиона евро плюс 5 милиона евро добавки, докато офертата на "бианконерите" е определена на 37,5 милиона евро плюс 2,5 милиона евро добавки.

От Ювентус обаче все още не са готови да направят официална оферта, тъй като първо трябва да продадат Душан Влахович. "Бианконерите" са казали на Челси, че им трябва време до 4 август, за да продадат сърбина, но "сините" искат да продадат Лукаку по-рано. Il Corriere dello Sport съобщи по-рано тази седмица, че Лукаку вече е постигнал принципно споразумение с Ювентус. По-рано нападателят категорично отказа да заиграе в Саудитска Арабия, тъй като желанието му е да остане в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички