Едно решение на Индзаги провокирало поведението на Лукаку, засега само Юве е опция за него


Едно решение на Индзаги провокирало поведението на Лукаку, засега само Юве е опция за него
Снимка: Getty Images

1173 0

Директорът на Интер Пиеро Аусилио е обвинил Ромелу Лукаку по време на "остър" телефонен разговор в петък вечер, докато някои от бившите му съотборници са свързали с него, за да разберат защо белгиецът отказа да се върне, пише "Gazzetta dello Sport".

Лукаку е отхвърлил предложението на Интер, като не е отговорил на директорите на "нерадзурите", които бяха постигнали принципно споразумение с Челси.

Интер се отказа от Лукаку

Затова Интер информирали "сините", че вече не се интересува от 30-годишния футболист. Очаква се Лукаку да поднови тренировки с отбора от Висшата лига в понеделник. Въпреки това по всяка вероятност той ще остане в Лондон и няма да се привъдини към отбора за предсезонната подготовка в в САЩ.

Според италианското издание директорите на Интер са бесни на Лукаку. Пиеро Аусилио се е обадил на белгиеца в петък вечер в „остро“ телефонно обаждане, в което спортният директор обвинил нападателя за отношението му. Съобщава се, че Лукаку е говорил с членове на ултрасите на Интер, за да се увери, че никога няма да се присъедини към Ювентус, но се казва, че "бианконерите" са силно заинтересовани от белгиеца.

Разочарование от решенията на Индзаги

Дори някои от бившите му съотборници са се свързали с Лукаку, за да го попитат защо не отговаря на директорите, предполагайки, че не иска да се върне. Играчите на Интер отдавна са били наясно, че Лукаку е разочарован от някои от решенията на Симоне Индзаги през кампанията 2022-23, тъй като италианският тактик винаги стартира Един Джеко в ключови мачове, включително финала на Шампионска лига срещу Манчестър Сити.

Именно и този мач е най-голямото разочарование за белгиеца. Въпреки това играчите на Интер все още „не могат да разберат“ поведението на Лукаку, който сега чака официална оферта от Ювентус за Челси. А от Юве се интересуват и от друг нападател - бившия си играч Алваро Мората, но всичко зависи от бъдещето на Душан Влахович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички