Почетино обвини пиянските изцепки на Лорис за контузията на капитана


Почетино обвини пиянските изцепки на Лорис за контузията на капитана
Снимка: Getty Images/Guliver

914 0

Мениджърът на Тотнъм Моурисио Почетино заяви, че стресът около проблемите на Юго Лорис със закона е допринесъл за контузията на вратаря, която той получи по време на мача с Манчестър Юнайтед в края на август.

Френският национал бе уловен от полицията в Лондон, докато шофира след употреба на алкохол, но въпреки това няколко дни по-късно изведе "шпорите" с капитанската лента на "Олд Трафорд" за изразителната победа с 3:0. Стражът обаче получи проблем в бедрото и вече близо месец е извън игра, а междувременно книжката му бе отнета за 20 месеца, а самият той глобен с 50 хиляди паунда заради случката в централен Лондон.

"Той бе под голям стрес по време на мача с Манчестър Юнайтед. Мисля, че този допълнителен стрес може би доведе до контузията му. Сега той има време да помисли и да се успокои. Да трябва да играе на високо ниво след случилото се бе огромно напрежение за него", коментира Почетино преди утрешния мач с Брайтън енд Хоув Албиън от Висшата лига.

В ТОТНЪМ СА ПРИТЕСНЕНИ, СЛЕД КАТО НАРКОМАНИ И ПИЯНИЦИ СТРОЯТ НОВИЯ СТАДИОН

"Все още не знаем кога ще се завърне той. Надяваме се да е възможно най-скоро, като се очаква следващата седмица да поднови тренировки", допълни аржентинския специалист, който не пожела да потвърди информацията на медиите, че Лорис е бил глобен с две седмични заплати заради пиянската си изцепка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички