В Интер знаят коя е най-голямата заплаха преди мача с Тотнъм


В Интер знаят коя е най-голямата заплаха преди мача с Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1076 0

Мениджърът на Интер Лучано Спалети смята, че Хари Кейн ще бъде най-сериозната заплаха за Интер в двубоя им с Тотнъм от Шампионска лига. Въпреки това треньорът заяви, че завръщането в групите на най-престижния европейски клубен турнир след сезон 2011-2012 ще окрили "нерадзурите“ за един положителен старт на кампанията им в надпреварата.

"Хари Кейн е уморен? Не съм съгласен, гледахме двубои на Тотнъм и го видяхме да се справя в различни ситуации на терена. Те разчитат много на неговото представяне. Шампионската лига е "Дисниленд на футбола“ – забавно и красиво изживяване. Мачовете са много вълнуващи и в трудния период, през който преминаваме, подобен сблъсък е добре дошъл за нас. Това е една от онези срещи, за които си струва да участваш в турнира и не бих заменил усещането с нищо друго. Усилията, които положихме, за да се класираме, бяха наистина колективни и това е най-специалното. Този труд и работа могат да заменят всяка липса на опит или страх от съперника“.

Защитникът на Интер Милан Шкриняр също сподели своя ентусиазъм от предстоящото начало на Шампионската лига.

„Никога не съм играл в този турнир и нямам търпение да започне мача с Тотнъм. Двубоят с тях може да бъде повратна точка за сезона ни. Най-опасният им играч? Като бранител бих казал Кейн, той е футболист, който може да не създаде голово положение 20 минути, но след това ще те накаже с първия открил му се шанс. Играх срещу него с екипа на националния отбор и загубихме. Трябва да се подготвим отлично за него, но също така ще обърнем внимание и на останалите им играчи, защото те разполагат с още качество в състава“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички