Тотнъм капитулира в края срещу завърналия се в Шампионска лига Интер


Тотнъм капитулира в края срещу завърналия се в Шампионска лига Интер
Снимка: Guliver/GettyImages

1262 0

Тотнъм продължи с неубедителните си изяви след паузата за мачове на националните отбори. След като "шпорите" паднаха през уикенда у дома от Ливърпул, възпитаниците на Маурисио Почетино бяха подчинени и от Интер в Шампионска лига, и то след като водеха почти до края на мача с 1:0 на завърналия се в турнира италиански гранд.

След нулево първо полувреме, в което и двата тима имаха по едно добро положение, "шпорите" успяха да открият чрез Ериксен. Той стреля отдалеч в 52', което принуди Ханданович да се намесва решително. Топката обаче остана в игра и защитата на Интер позволи тя пак да стигне до датския плеймейкър, който стреля и след рикошет прехвърли вратаря - 0:1 на "Джузепе Меаца".

Двубоят спокойно вървеше към своя край при този резултат, след като "нерадзурите" заложиха на безспирни центрирания, а защитата на Тотнъм действаше изключително уверено. В 86' обаче това се промени.

Квадво Асамоа пробва поредно центриране, но този път не в наказателното поле, а към дъгата. Там абсолютно непокрит беше оставен Мауро Икарди, който от воле вкара един от най-красивите голове в кариерата си - 1:1 в 86'.

В добавеното време дойде отлично центриране в наказателното поле на Тотнъм след пряк свободен удар. Там Де Врай засече с глава, подавайки към Весино, а той изпревари Дависон Санчес и с глава направи обрата пълен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички