Ужас в Тотнъм! Наркомани и пияници строят новия стадион на "шпорите"


Ужас в Тотнъм! Наркомани и пияници строят новия стадион на "шпорите"
Снимка: Getty Images/Guliver

4352 0

Отборът на Тотнъм направи една от най-големите инвестиции в световен мащаб за построяването на нов стадион, след като тимът от Лондон брои 850 милиона паунда за новия си дом. Нещата обаче не вървят толкова добре, колкото ръководството на "шпорите" очакваше.

Новият стадион трябваше да бъде открит за мача с Ливърпул през изминалия уикенд, но това не се случи. От клуба обявиха, че строежът се бави, но не разкриха кога ще бъде открито съоражението.

Британските медии веднага се заеха със задачата да разберат каква е причината за забавянето. Изданието "Constructor News" е направило среща с един от работнивите във фирмата-изпълнител - "Мейс", като там той разкрива, че голяма част от колегите му постоянно са пияни, а често и надрусани, като се случва дори да има и бой между тях.

ДО КОГА ТОТНЪМ ЩЕ ИГРАЕ НА "УЕМБЛИ"

"Никога преди не съм работил на такова място. Всичко е мизерия. Такива работници не съм виждал - идват, когато си искат, отварят кен бира за старт на деня. Често и са надрусани, като ходят в тоалетната, за да шмъркат кокаин. Бият се по между си доста често. Не знам как и кога ще бъде завършен строежът", споделя работникът във фирмата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички