Полицай открил ужасяваща картинка, когато спрял нетрезвия Лорис


Полицай открил ужасяваща картинка, когато спрял нетрезвия Лорис
Снимка: Getty Images/Guliver

3242 0

В края на август Тотнъм бе разтресен от ужасяващата новина, че капитанът на тима Юго Лорис е бил хванат да шофира в нетрезво състояние. Стражът се разкая за грешката си, а пред съда разкри, че е виновен, като сега ще получи и наказание, което най-вероятно ще е отнемане на книжката.

Медиите на Острова обаче продължават да се чудят колко пиян всъщност е бил французинът, когато е бил спрян. Според "Daily Mail", когато органите на реда отбили от пътя чисто новото Порше Панамера, шофирано от Лорис, до него на седалката полицайте са видяли и следи от повръщано.

"Полицията е спряла автомобил Порше Панамера на 24 август, след като колата се е движила със скорост от 20 км/ч при ограничение 50 км/ч. Освен това колата е била спряна преди това "наобратно" на всички паркирали коли, преди шофьорът да успее да я намести правилно. 

Когато полицията спира автомобила, зад шофьорската седалка е Лорис, който е имал нужда от полицай, за да слезе от колата. Пробата показва, че той е имал 80 микрограма алкохол в дъха си при направената проверка, като разрешеното количество в Англия и Уелс е 35 микрограма", пише същото издание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички