Почетино доволен от точката на Ман Сити - Челси, Гуардиола пък изненада с изказване за Холанд


Почетино доволен от точката на Ман Сити - Челси, Гуардиола пък изненада с изказване за Холанд
Снимка: Getty Images

10505 0

Английските грандове Манчестър Сити и Челси не успяха да се победят в мач от 25-ия кръг на Висшата лига, завършвайки при резултат 1:1. Веднага след срещата двамата мениджъри Хосеп Гуардиола и Маурисио Почетино споделиха вижданията си за сблъсъка.

Интересно изказване за Холанд от Гуардиола

"Аз играх футбол 11 години и вкарах 11 гола. По един гол на сезон. Със сигурност не съм човекът, който трябва да дава съвети на нападател от толкова висока класа. Създадохме доста положения, но Холанд нямаше късмет. Следващия път ще вкара.

Още: Преобразен Челси изненaда Манчестър Сити: Стърлинг шамароса бившия си клуб (ВИДЕО)

Мачът беше интересен. Преди почивката не играхме много добре, но след нея доминирахме. Имахме немалко възможности за гол", сподели наставникът на Манчестър Сити.

Сити и Челси отново не се победиха

Почетино е доволен от точката

"Играхме на много високо ниво и това ме прави доволен. Това е подходът към мачовете, който искам да виждам. Работим в тази посока. Манчестър Сити е най-добрият отбор в света и трябва да се гордеем с показаното днес. Бяхме наистина смели.

Преди почивката се представихме великолепно. Бяхме агресивни, печелехме единоборствата и си подавахме добре. През второто полувреме съперникът доминираше и ни накара да се браним.

Много съм щастлив. Точката е успех. Когато се изправиш срещу такъв отбор, трябва да действаш храбро и да се бориш във всеки един аспект", категоричен е аржентинският специалист.

Още: Рахийм Стърлинг казал "НЕ" на умопомрачителна заплата от Саудитска Арабия, за да остане в Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички