Коул Палмър преди завръщането си на "Етихад" за Манчестър Сити - Челси: Ще бъде странно, но съм развълнуван


Коул Палмър преди завръщането си на "Етихад" за Манчестър Сити - Челси: Ще бъде странно, но съм развълнуван
Снимка: Getty Images

3143 0

В събота, 17-и февруари, Челси ще гостува на Манчестър Сити в един от най-интересните мачове от 25-ия кръг на английската Висша лига, който ще стартира в 19:30 ч. (българско време).

ОЩЕ: Проблеми за Манчестър Сити - трима важни футболисти са контузени!

На 1-ви септември 2023-та година Коул Палмър осъществи изненадващ трансфер, напускайки "гражданите" и присъединявайки се към лондончани срещу сумата от 47 милиона евро (според "Transfermakrt").

"Ще бъде странно"

Сега той за първи път ще се завърне на "Етихад" и призна, че усещането ще бъде странно, но и че няма търпение да вземе участие в сблъсъка:

Коул Палмър и Матео Ковачич

"Очаквам с нетърпение да се завърна на "Етихад". Ще бъде странно, но съм развълнуван и нямам търпение. Вече играх срещу тях на "Стамфорд Бридж" (б.р. - на 12-и ноември, 4:4, Палмър вкара от дузпа в 95', оформяйки крайния резултат), но завръщането в Манчестър ще бъде по-различно", заяви 21-годишният футболист пред официалния сайт на Челси.

ОЩЕ: Трансферите за милиарди в Челси - обяснени: Странна или грандиозна тактика?

"Решението да напусна, което взех със семейството си, беше наистина трудно. Но почувствах, че съм готов да играя редовно и да покажа на какво съм способен. Заслугата за доброто ми представяне е на нашия треньор (б.р. - Маурисио Почетино), който ми дава свобода на терена. Съотборниците ми пък се отнасят чудесно с мен още от първия ден. Бързо свикнах с обстановката и се наслаждавам на престоя си тук", допълни още Палмър.

*До момента англичанинът се е отчел с 12 гола и 6 асистенции за Челси във всички турнири. Договорът му пък е в сила чак до лятото на 2030-а година!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Важен футболист отпадна от сметките на Челси за финала на Купата на Лигата срещу Ливърпул!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички