Проблеми за Манчестър Сити - трима важни футболисти са контузени


Проблеми за Манчестър Сити - трима важни футболисти са контузени
Снимка: Getty Images

1144 0

Манчестър Сити вкара три гола във вратата на Копенхаген в първия сблъсък между двата тима от 1/8-финалите в Шампионска лига.

Съставът на Хосеп Гуардиола направи важна крачка към 1/4-финалите, но след мача старши треньорът разкри, че "гражданите" най-вероятно ще трябва да се справят без трима важни футболисти в следващите седмици.

Проблеми за Гуардиола - 3 контузии

Джак Грийлиш бе заменен още в 21-вата минута, Бернардо Силва напусна терена в 78-ата, а Йошко Гвардиол изобщо не бе част от групата на "небесносините".

"При Грийлиш нещата изглеждат като мускулна травма. Това е жалко, защото той ни помагаше да играем в правилното темпо. Усети нещо, когато се претърколи на тревата", обясни Гуардиола, а относно Силва заяви следното:

"Бернардо получи силен удар в глезена".

Бернардо Силва

Що се касае до бранителя Гвардиол - той е с наранени връзки на глезена и ще трябва да се възстановява около 3 седмици.

*До края на месец февруари Манчестър Сити има 4 мача, 3 от които са във Висшата лига - домакинство на Челси (17.02.), домакинство на Брентфорд (20.02.), гостуване на Борнемут (24.02.) и гостуване на Лутън от 1/8-финалите на ФА Къп (27.02.). Реваншът с Копенхаген е на 6-и март, а три дена по-рано е домакинството на Манчестър Юнайтед (27-и кръг).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Хосеп Гуардиола след Копенхаген 1:3 Манчестър Сити: Питайте Байерн Мюнхен, Галатасарай и Манчестър Юнайтед колко е трудно!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички