Хосеп Гуардиола след Копенхаген 1:3 Манчестър Сити: Питайте Байерн Мюнхен, Галатасарай и Манчестър Юнайтед колко е трудно


Хосеп Гуардиола след Копенхаген 1:3 Манчестър Сити: Питайте Байерн Мюнхен, Галатасарай и Манчестър Юнайтед колко е трудно
Снимка: Getty Images

1519 0

Английският гранд Манчестър Сити "стъпи с единия крак" на 1/4-финалите в Шампионска лига, след като спечели гостуването си на Копенхаген с 3:1 във вечерта на 13-и февруари.

Коментарът на Гуардиола

Според Хосеп Гуардиола обаче, мачът в Дания изобщо не е бил лесен за неговия отбор:

"Хората си мислят, че ни беше лесно, но това изобщо не беше така. Питайте Байерн Мюнхен, Галатасарай и Манчестър Юнайтед колко е трудно да играеш срещу тях", призова Пеп след последния съдийски сигнал, визирайки второто място на Копенхаген в груповата фаза на турнира.

Копенхаген - Манчестър Сити

"Те са наистина труден опонент и играят много добър футбол. Моята работа е да предупредя играчите и да им кажа от какво ще имат нужда. Подходихме с правилната настройка, бяхме търпеливи и всички се представиха на топ ниво", допълни наставникът на "гражданите".

"Надявам се, че ще успеем да направим и следващата крачка и ще се класираме за 1/4-финалите. Вече се познаваме по-добре (б.р. - двата отбора). Те ще подготвят нещо различно за реванша, но ние също ще го направим", каза още Гуардиола.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Карло Анчелоти коментира РБ Лайпциг 0:1 Реал Мадрид, представянето на Андрий Лунин и отменения гол на "биковете"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички