Плашещо: Холанд пробяга 15 м., влезе в меле, а накрая извади стряскащ поглед (ВИДЕО)


Плашещо: Холанд пробяга 15 м., влезе в меле, а накрая извади стряскащ поглед (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6134 0

Английският гранд Манчестър Сити изигра пореден неособено убедителен двубой. Въпреки това "гражданите" стигнаха с класа до 3-те точки срещу Нюкасъл и по този начин поставиха под напрежение лидера Арсенал, чийто мач започна малко след този на Пеп Гуардиола и компания.

Сити победих с 2:0 "свраките", но далеч не създаде толкова положения за гол, колкото сме свикнали да виждаме от шампиона. И двете попадения бяха след индивидуална класа на играчите на Гуардиола.

Първо Фил Фоудън се справи с половината противников отбор след много силен пробив отдясно по нападението на своя отбор. След това пък, през второто полувреме, 2 минути, след като се появи в игра, Бернардо Силва показа отличната си игра и с двата крака и удвои аванса на тима си.

В този двубой Кевин де Бройне бе много далеч от познатото ниво, като допусна куп нетипични за него грешки. Освен това нападателят Ерлинг Холанд също затвърди мнението, че не е във върховата си форма.

Той имаше един по-чист шанс за гол, но пропусна от позиция, от която обикновено не прощава. Все пак той даде асистенцията към Силва, но сякаш ще бъде запомнен с друг епизод от сблъсъка.

Малко повече от четвърт час от края той спринтира за около 15 метра, за да влезе в меле между двата отбора. Той моментално се "захапа" с Бърн, заради което и двамата получиха по картон. На повторенията обаче се вижда плашещият поглед, който Ерлинг му хвърля в края на свадата. Вижте случилото се чрез двете видеа по-долу в материала. Вижте и головете, както и всичко най-интересно: как Манчестър Сити сломи Нюкасъл в битката в челото на Висшата лига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички