Пикфорд е наел охрана след смъртните заплахи заради контузията на Ван Дайк


Пикфорд е наел охрана след смъртните заплахи заради контузията на Ван Дайк
Снимка: Getty Images/Guliver

1445 0

Вратарят на Евертън Джордан Пикфорд е наел охрана, след като получил смъртни заплахи заради влизането си в краката на защитника на Ливърпул Върджил ван Дайк.

Стражът и жена му назначили бодигардове след противоречията, възникнали след края на мърсисайдското дерби преди две седмици. Ван Дайк пострада при сериозно влизане от вратаря и според мнозина, английският национал заслужавал да бъде изгонен с директен червен картон. Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкритикува играча и клубът поиска преразглеждане на решението, което го остави в игра до края на срещата. Ван Дайк вероятно ще пропусне остатъка от сезона заради скъсани кръстни връзки.

Daily Mail съобщава, че в резултат на смъртните заплахи, са били наети охранители. Източник заяви за изданието: „Джордан е шокиран от нивата на заплахи и обиди по него адрес след мача. Той е решен да направи всичко възможно, за да опази семейството си“. В опит да осигури собствената си безопасност и тази на близките си, семейство Пикфорд е било предупредно да остане извън социалните мрежи, за да прикрие местонахождението си. А ето кои други играчи са в лазарета на мърсисайдци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички