Клоп: Контузия на Фабиньо е последното, което ни трябваше


Клоп: Контузия на Фабиньо е последното, което ни трябваше
Снимка: Getty Images/Guliver

1283 0

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп има все по-сериозни проблеми в отбрана, след като в мача срещу Мидтиланд Фабиньо получи контузия. Бразилецът играе в ролята на централен защитник в последните мачове на тима, след като Върджил ван Дайк получи тежка контузия и най-вероятно ще бъде аут до края на сезона.

Във вчерашния ден Фабиньо трябваше да бъде заменен след половин час игра и днес той ще мине скенер, за да може да бъде диагностицирана контузията му. „Това е последното нещо, от което се нуждаехме. Какво да кажа? Знам, че той почувства болка в бедрото, което не е добре. Той ми каза, че може да продължи да играе, но без да спринтира, а това няма как да ни помогне, като се има предвид позицията, която заема. Ще видим, той ще мине скенер и след това ще знаем повече. Разбира се, ситуацията не е добра“, заяви Юрген Клоп пред ‘BT Sport’.

Фабиньо започна двубоя като партньор на Джо Гомес в центъра на отбраната, но се наложи да бъде заменен от 19-годишния Рис Уилямс. Евентуална сериозна контузия на бразилеца ще усложни ситуацията за тима на Юрген Клоп, след като Ван Дайк и Жоел Матип също не са на разположение на немския специалист. А ето кои други играчи са в лазарета на мърсисайдци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички