Тиаго Силва: Дойдох в Челси, за да печеля трофеи


Тиаго Силва: Дойдох в Челси, за да печеля трофеи
Снимка: Getty Images/Guliver

2390 0

Бранителят Тиаго Силва заяви, че се е присъединил към Челси, за да се бори за трофеи. Франк Лампард продължи лятната си селекция, като взе бразилеца със свободен трансфер само няколко дни, след като Силва изведе Пари Сен Жермен с капитанската лента във финала от Шампионската лига.

35-годишният футболист подписа договор за една година със „сините“, като клубът има опция да удължи контракта му с още 12 месеца. Трансферът на Силва ще помогне на Франк Лампард да обнови отбраната си, след като в сряда тимът взе и Бен Чилуел от Лестър за 45 милиона паунда. „Много съм щастлив да се присъединя към Челси. Удоволствие е да бъда част от младия отбор на Франк Лампард и съм тук, за да се боря за трофеи през следващия сезон. Ще се видим скоро, фенове на Челси! Нямам търпение да играя на „Стамфорд бридж“ съвсем скоро“, заяви Тиаго Силва при идването си в Челси.

Бразилският национал изкара 8 години в тима на Пари Сен Жермен, които приключиха с поражението на отбора на Томас Тухел от Байерн Мюнхен във финала от Шампионската лига. Веднага след това Челси действа бързо и успя да договори защитника, който има 89 мача за бразилския национален отбор. А ето кой друг бранител бе взет от Челси вчера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички