Перфекционистът Хюн Мин Сон обясни защо не се е зарадвал при първия си гол срещу "лисиците"


Перфекционистът Хюн Мин Сон обясни защо не се е зарадвал при първия си гол срещу "лисиците"
Снимка: Getty Images

2770 0

Южнокорейската звезда на Тотнъм - Хюн Мин Сон, обясни реакцията си при попадението за 4:2 срещу Лестър, с което сложи край на головата суша от началото на сезон 2022/23 и временно затвори устите на критиците си.

"Шпорите" победиха "лисиците" с гръмкото 6:2, макар че успехът не дойде толкова лесно, а Сон се появи от пейката и наниза хеттрик между 73-ата и 86-ата минута. При първия си гол той изобщо не се зарадва, а остана на едно място на терена.

"Не можех да помръдна, не знаех какво да правя. Просто останах прав, погледнах към небето, погледнах към публиката. В този момент цялото ми семейство се появи в съзнанието ми, целият треньорски щаб, съотборниците ми, привържениците...", обясни 30-годишният нападател пред "The Times" и допълни:

"Роден съм да играя футбол. Аз съм атакуващ играч, така че когато не вкарвам голове - как да съм щастлив? Не мога да бъда щастлив, ако съм пропуснал невероятни възможности да отбележа гол или да създам опасност. Понякога, дори когато побеждаваме, пак съм тъжен, защото не съм се представил добре. Мисля си къде мога да се подобря, как мога да се подобря, мисля и за грешките, които съм допуснал".

*След паузата за националните отбори Тотнъм ще гостува на Арсенал в дербито на Лондон от 9-ия кръг на Висшата лига - 1 октомври, 14:30 часа (наше време). "Топчиите" са лидери във временното класиране с 18 пункта, а "шпорите" са на трета позиция със 17 (равен брой точки с втория Манчестър Сити).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички