Ричарлисон се разплака на рамото на баща си след мечтания дебют в Шампионска лига (ВИДЕО)


Ричарлисон се разплака на рамото на баща си след мечтания дебют в Шампионска лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2494 0

Английският гранд Тотнъм стартира с победа участието си в Шампионска лига, след като победи френския Олимпик Марсилия с 2:0 като домакин в първи мач от груповата фаза. В герой за "шпорите" се превърна Ричарлисон, който отбеляза и двете попадение в мача.

Ричарлисон дебютира с два гола в Шампионска лига

"Шпорите" бяха подпомогнати от червен картон в началото на второто полувреме, а в края на мача Ричарлисон успя да изведе Тотнъм до победата с голове в 76' и 81'. Това бяха и първите голове за бразилеца в Шампионска лига, за когото този мач бе дебют в турнира.

Сълзите на Ричарлисон след сбъднатата мечта

Ричарлисон дойде в Тотнъм от отбора на Евертън, където показа класата си. Пътят на Ричарлисон към Шампионска лига обаче е изпълнен с куп препятствия и затова не бе изненада емоцията, с която бразилецът се зарадва на победата и мечтания си дебют. 

След мача Ричарлисон отиде до трибуните, където бе баща му. Бразилецът се облегна на рамото му и заплака неутешимо от радост, а сълзи напираха и в очите на неговия баща. Емоционалният момент бе запечатан от камера и бързо обиколи социалните мрежи.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички