В Манчестър Юнайтед са се натровили по време на визитата в Молдова


В Манчестър Юнайтед са се натровили по време на визитата в Молдова
Снимка: Getty Images

1676 0

Манчестър Юнайтед е започнал вътрешно разследване, след като 12 играчи и служители са показали симптоми на отравяне след пътуването до Молдова. Миналият четвъртък "червените дяволи" спечелиха срещу Шериф (Тираспол) с 2:0 в груповата фаза на Лига Европа.

Ерик тен Хаг и отборът му летяха с частен самолет до Молдова. На другата сутрин след мача много играчи и членове на персонала са се почувствали неразположени и със симптоми на хранително натравяне, съобщава "The Sun".

В момента от клуба се опитват да разберат причината за случилото се. Предполага се, че играчите и сътрудниците са яли нещо неподходящо в Кишинев или по време на обратния полет.

Изданието твърди, че някои от футболистите са се чувствали толкова зле, че не са могли да тренират нито в петък, нито в събота. Това можеше да стане огромен проблем за Тен Хаг, ако неделният мач срещу Лийдс от Висшата лига не беше отложен. А ето кой играч на "дяволите" може да се премести в Рома. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички