Легенда на Висшата лига сравни Ерлинг Холанд и Хари Кейн: Ставаме свидетели на нещо велико


Легенда на Висшата лига сравни Ерлинг Холанд и Хари Кейн: Ставаме свидетели на нещо велико
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

2049 0

Двама от най-добрите нападатели не само в английската Висшата лига, но и в целия свят - Ерлинг Холанд от Манчестър Сити и Хари Кейн от Тотнъм, бяха сравнени от легендата на Ливърпул и настоящ анализатор - Джейми Карагър.

Бившият защитник на Ливърпул бе категоричен, че пътят на Ерлинг Холанд към върха ще бъде много по различен от този на Хари Кейн.

"Развитието на Хари Кейн просто дойде естествено за него, може би той не е имал тази енергия и скорост, но доминираше. При Холанд я има бързината, да, много от головете, които той до момента вкара, щяха да бъдат вкарани и от други нападатели, но има и моменти, в които норвежецът може да бъде много по-ценен от Хари Кейн. Ерлинг е специален футболист, който в следващите години ще пише история със Сити", заяви Карагър.

В момента Хари Кейн е на третата позиция във вечната голмайсторска ранглиста на Висшата лига. Британецът трябваше обаче да промени играта си в последно време и вече се забелязва как той се връща назад и гради атаките на своя Тотнъм. Мнозина са на мнението обаче, че в следващите години Холанд също ще дръпне напред откъм вкарани голове.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза друга легенда за Ерлинг Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички